+86-13823520967sales2@socreat.com

o nama

Оффице.:6-7Ф, зграда 13А, Таихуа Вутонг индустријски парк, Гусху, Ксикианг, Баоан, Шенжен.

Тел .: 0086-75523281185

Поштански број: 518126

Контакт: гђа. Мисси Лиу

Е-маил: салес2@соцреат.цом

Скипе: соцреат2

Моб./ВхатсАпп: +8613823520967

Dom > o nama

Profil kompanije

Socreat Electronics tehnologija Limited je poduhvat napredno zajedničko preduzeće iz Hong-Konga i kopna, specijalizovan za R & D, proizvodnja i prodaja od inteligentne vrste svetiljki za LED. Na osnovu "Iz prirode, kreira našu budućnost" koncepciji, fokus na R & D, proizvodnja i prodaja visokog kvaliteta sve u jedan solarni vrt svetlo, svi smo u jedan solarni ulica svetla, portabl solarna osvetljenje.

Socreat ima profesionalni R & D tim koji sastavlja iskusnih inženjera upravljački program LED i osvetljenje dizajnerima. Imamo jedan solidan tehničke snage i bogato iskustvo u dizajnu proizvoda i sarađujemo sa profesori i stručnjaci iz Xian koju objavljuje šangajski Univerzitet i Xian Univerzitet za nauku i tehnologiju da obezbede klijentima najbolje proizvode.

Pametan put je novi brend Socreat kompanija, sistem za upravljanje brend u kopno zvanično formira u 2016. Sigurni smo ovaj novi brend će biti zvezda na celom svetu, koji vodi razvoj tržišta solarne ulica svetlo. Kao lider, insistiramo na pravcu od "stručnjak u inteligentni osvetljenje, svetli na svetu", imajući R & D u inteligentni osvetljenje proizvoda i poboljšanju kvaliteta svetlosti. Mi stvaramo je udobnije, više energetski efikasna, viši kvalitet životne sredine po mudrosti.

Osiguranje kvaliteta

Naša kompanija je vlasnik napredno testiranje opreme i profesionalne i kvalifikovane inženjer, koji je striktno kontrola cijeli proces nabavke uključujući materijal, proizvodi procedura i gotovih proizvoda. Svi testovi pouzdanosti su strogi prema vojne proizvode. Naši proizvodi su potpuno u skladu sa potražnja međunarodnih standarda, kao što su UL, CE, FCC, takođe i tako dalje.

Fabrika turneju

Proizvodnja se nalazi u Gushu, Bao'An okrug od Shenzhen, što je elektronika proizvodnja centar Kine.

Gushu je samo 2 stanice metroa od Shenzhen aerodrom, to je zgodno za tvoje gostujući.

Dakle, ako ste zainteresovani za LED, ne oklevajte da nas posjetite, toplo Pozdravljam!

Enterprise vizija:

Kao lider u inteligentni osvetljenja.

Enterprise smer:

Stručnjak u inteligentni osvetljenje, svetli na svetu.

Enterprise koncepciji:

Dolazi od prirode, kreira našu budućnost.

Enterprise vrijednost:

Ponuditi kupcima, zaposlenima, akcionari i poslovne

partneri platforma gde možete da kreirate i ostvariti snove;

poštuju i ohrabri svačiji sposobnosti i kreativnost.